El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Clotet surt de declarar com a investigat pels preparatius de l’1-O
  • CA

 

El director general de Comunicació del Govern, Jaume Clotet, ha abandonat les dependències de la Guàrdia Civil, on havia estat citat com a testimoni, havent canviat la seva condició dins el cas que instrueix el jutjat número 13 de Barcelona arran del ‘cas Vidal’. Segons ha pogut saber l’ACN per fonts de l’executiu català, a Clotet se’l vincula al web del Pacte Nacional pel Referèndum que va adquirir el Govern. És per això que Clotet ara ha passat a ser investigat per la Guàrdia Civil en relació a aquest lloc d’Internet.

 

El director general de Comunicació és el segon membre de l’estructura del Govern que acudeix a declarar com a testimoni i surt de les dependències com a investigat policial, després que dimecres passés el mateix amb el secretari general de la Presidència, Joaquim Nin. Clotet ha deixat la caserna acompanyat per l’advocada de la Generalitat i no ha volgut fer declaracions als mitjans.

 

Aquest mateix dijous al matí també està citat a declarar el que fos portaveu del comitè executiu del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, que ha arribat a les dependències del cos policial a les 10.15 hores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa