El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cleries creu que una part de l’herència de tripartit s’ha deixat amb “mala idea”
  • CA

Segons el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, darrera de l’herència rebuda per part del tripartit no només hi ha una mala gestió feta per inconsciència. Segons el conseller una part de la situació financera heretada per l’anterior govern està feta “amb mala idea”.

I és que segons ha explicat el conseller de Benestar Social en un programa del Canal Català de Televisió “tot plegat és una olla de grills”. Per exemple, ara es troben “amb cartes sense registre de sortida i comprometent diners” i “les sorpreses van sortint”.

La llei de dependència “una presa de pèl”

En aquest mateix programa el conseller ha qualificat la llei de dependència de “presa de pèl”. “El primer tripartit va prometre fer 10.000 places de residència públiques durant la primera legislatura. En 4 anys, en van fer 776”, ha criticat Cleries. I és que el raonament de Madrid, segons el conseller és clar: “Jo convido i paga tu”.
Sobre el contracte d’integració de la immigració del PP, Cleries s’ha mostrat contundent. “Jo estic per la integració i per l’acollida però el PP no pot donar gaires lliçons d’integració. El que s’està fent a Badalona amb la immigració és un fet molt greu”, ha finalitzat el conseller de Benestar Social i Família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa