El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ciutadans fitxa el popular Ángel Garrido per la Comunitat de Madrid
  • CA
Ángel Garrido i Ignacio Aguado
Ángel Garrido i Ignacio Aguado | Ciutadans

 

Ciutadans ha anunciat aquest migdia el fitxatge de l’expresident de la Comunitat de Madrid, el popular Ángel Garrido. Així ho ha anunciat aquest dimecres al matí el candidat de la formació taronja a la presidència de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, que ha comparegut davant dels mitjans de comunicació al costat de Garrido. “Ciutadans és el partit que millor representa els valors del centre-liberal”, ha començat assenyalant l’expresident de la Comunitat de Madrid, que afegit que també és el partit “del diàleg i la concòrdia entre els espanyols”.

 

Garrido ha estat durant 30 anys militant del PP, i anava com a número quatre en la candidatura dels populars a les eleccions europees del proper mes de maig. Per això, durant la roda de premsa, ha anunciat també que avui mateix presentarà al PP la petició de baixa com a militant i sol·licitarà l’alta com a militant a Ciutadans. A més, ha explicat que no ha comunicat la seva decisió al líder dels populars, Pablo Casado, perquè “el més raonable era anunciar-ho així”.

 

Garrido, que ocuparà el número 13 de la llista de Ciutadans a la Comunitat de Madrid, també ha assegurat que “la decisió està motivada per raons de conviccions i de principis”, i ha defensat que la formació que lidera Albert Rivera “és la que ocupa amb millor claredat l’espai de centre”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa