El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ciutadans demana la dimissió de la presidenta de RTVE
  • CA

 

Ciutadans ha demanat aquest divendres al matí la dimissió de la presidenta de RTVE, Rosa María Mateo. Ho ha fet aquest matí el secretari general de la formació taronja i director de campanya, José Manuel Villegas, en declaracions als mitjans de comunicació des de Torrespañana, després de la polèmica generada pel debat electoral a la cadena pública espanyola. “Pedro Sánchez i Rosa María Mateo han de marxar a casa seva”, ha afirmat Villegas, que ha afegit que “Espanya no aguanta ni un minuts més d’aquest president sense escrúpols”. En aquesta línia, ha dit que la directora de RTVE “ha demostrat perquè Pedro Sánchez la volia en aquest càrrec i perquè no volia un concurs públic: la volia per tenir la televisió pública al seu servei”. 

 

Villegas també ha carregat explícitament contra Pedro Sánchez: “És capaç de tot per intentar mantenir-se a la Moncloa. Ha estat capaç de pactar amb els que volen trencar Espanya, s’ha carregat el prestigi d’institucions com el CIS, TVE o d’altres, i si no el fem fora es carregarà també el prestigi d’Espanya”. I ha insisitit: “És fonamental que fem fora Pedro Sánchez, és un perill per a Espanya”. Alhora, ha confirmat que el líder del partit, Albert Rivera, participarà en els dos debats, en el de TVE i en el d’Atresmedia.

 

El candidat del PSOE a les eleccions general ha reconsiderat aquest matí la seva postura i ha decidit participar en el debat electoral programat per Atresmedia per a dimarts que ve, 23 d’abril. I també participarà en el debat del dilluns a RTVE Segons ha informat el PSOE en un comunicat, Sánchez ha traslladat al Comitè Electoral del PSOE la petició que reconsideri la seva posició respecte als debats electorals prevists per a la setmana pròxima. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa