CiU troba al Sant Jordi lones amb fotografies de persones portant banderes del PSC

Els socialistes diuen que plantejar això "és tenir un pobre concepte sobre el criteri dels mitjans i de la gent"

CiU ha explicat als periodistes que ha trobat al Palau Sant Jordi lones amb fotografies de persones portant banderes del PSC. La federació nacionalista creu que els socialistes van utilitzar ahir aquest recurs per tapar les grades que no van poder omplir durant el míting final de la campanya del PSC.

Segons han apuntat els convergents, han trobat rotllos de lona sense fer servir, que han mostrat, però també alguns utilitzats, amb adhesiu per enganxar-ho a la grada. De fet, el mateix secretari general de CiU, Josep Antoni Duran Lleida, va fer burla ahir del míting dels socialistes, assegurant que havien "punxat" malgrat els autocars amb gent de fora de Catalunya.

PSC diu que és una manipulació convergent


Aquesta acusació no ha agradat gens als socialistes. En un comunicat, han dit que "pensar que el PSC pretenia enganyar als mitjans de comunicació i la ciutadania pel fet de cobrir grades buides amb lones, és tenir un pobre concepte sobre el criteri dels mitjans i de la gent". I han assegurat que "el Palau Sant Jordi es va omplir de persones de gom a gom".

De fet, des del PSC han assegurat que es tracte d'una manipulació dels convergents: "Acostumat com està David Madí a manipulacions grolleres, com es recordarà en el cas de les enquestes, considera que els altres responsables polítics actuen d'igual manera".

 
 

Comentaris