CiU rellença el missatge d'optimisme per a les municipals

Corominas critica que el PSC centri la seva campanya en les retallades del govern

Com ja va fer en les eleccions al Parlament, CiU recupera el missatge d'optimisme de cara a les eleccions municipals. L'objectiu de la federació és guanyar a totes les capitals comarcals, "i ho diem amb els peus a terra, sense cofoismes". Així ho ha explicat el director de campanya, Lluís Corominas que també ha volgut remacar que "hi ha d'haver un canvi per higiene democràtica".

Corominas, que ha fet la presentació dels compromisos de CiU juntament amb deu caps de llista, ha criticat que el PSC faci la seva campanya criticant les retallades del Govern. En aquest sentit,  ha defensat que "el que fa el nostre Govern és el que no va fer el tripartit, deixar de gastar el que no es té", ha explicat.

La federació, que en aquesta convocatòria es presenta a gairebé 900 municipis, es marca com a prioritat sortir de la crisi, defensant l'austeritat i l'aprimament de l'Administració.

Entre els compromisos, també es repeteix en diverses ocasions la paraula "transparent" perquè segons Corominas "des de l'àmbit local hem de seguir obrint l'administració a la ciutadania, perquè és la més propera al ciutadà". Finalment, entre les propostes, CiU també renova el compromís de respectar la llista més votada.

 
 

Comentaris