El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
CiU i PP carreguen contra les primàries del PSC a Barcelona
  • CA

El portaveu de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, ha criticat que la ciutat no mereix l'”espectacle” de les eleccions primàries entre l’alcalde Jordi Hereu i l’exconsellera Montserrat Tura, que s’ha fet públic aquesta tarda.

Forn en un comunicat ha destacat que, després de 32 anys de governs municipals socialistes, la disputa entre Hereu i Tura per a liderar la llista a Barcelona simbolitza la “degradació” del projecte del PSC per a la ciutat. “Fins ara sabíem que els socialistes no tenien projecte; ara sabem que tampoc tenen candidat”, ha sentenciat.

Per altra banda, El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha sostingut que les eleccions primàries del PSC confirmen la “greu crisi interna” que viuen els socialistes catalans. Segons el dirigent popular, el problema del PSC no és de candidats, sinó que “se li ha escapat Barcelona de les mans”, motiu pel qual ha aventurat que el final de l’etapa dels socialistes catalans al capdavant de l’Ajuntament ja és una realitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa