CiU i el govern espanyol recuperen el diàleg

Per altra banda, Mas es reunirà amb Zapatero el 7 de febrer, i amb el rei, una setmana abans

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida i el president del govern espanyol, s'han reunit aquest dimecres per analitzar la situació econòmica i financera, segons ha explicat el mateix Duran i Lleida. Entre els temes que s'han tractat, Duran i Zapatero han analitzat les converses que manté l'executiu espanyol amb els agents socials per buscar un acord en matèria de pensions.

Precisament aquest dimarts, PSOE i CiU van arribar a un acord que modifica les recomanacions del Pacte de Toledo i que permet a l'executiu introduir un 'progressiu' augment de l'edat de jubilació, sense indicar cap xifra. Segons el portaveu encara hi ha camí per recorre si es vol arribar a consensuar la reforma.

Artur Mas i José Luis Rodríguez Zapatero es reuniran el 7 de febrer a Madrid, després que ja s'han quadrat les agendes dels presidents català i espanyol. Dilluns passat, i segons va avançar Catalunya Ràdio, Mas va telefonar a Zapatero i van decidir veure's al febrer però sense concretar el dia.

 
 

Comentaris