CiU de Lleida presentarà un independent a l'alcaldia

Es tracta del director de l'Escola d'Idiomes de la ciutat, Joan Ramon Zaballos, que es va sumar a la Casa Gran del Catalanisme l'estiu del 2009

Un independent serà l'alcaldable de CiU a Lleida. Es tracta del director de l'Escola d'Idiomes de la ciutat, Joan Ramon Zaballos, que es va sumar a la Casa Gran del Catalanisme l'estiu del 2009. Segons el president del Comitè Local de CDC de Lleida, Alexis Guallar, aquest és una aposta estratègica del partit per obrir-se a la societat, encara que no ha agradat a tot el partit.

Joan Ramon Zaballos Rubio (Barcelona, 1962) és llicenciat en Filologia Anglo-Germànica (especialitat Alemany) per la Universitat de Barcelona i va cursar estudis en la Julius Maximilians Universität de Würzburg d'Alemanya. És Catedràtic d'alemany del cos de professors d'Escoles Oficials d'Idiomes des del 1987 i dirigeix la EOI de Lleida des del 1994.

A més, va ser Conseller del Departament de Lletres de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) des del 1984 fins al 1996. Zaballos és també traductor de llibres d'alemany i imparteix cursos, seminaris i conferències sobre llengua i literatura alemanyes. L'Institut Goethe li va concedir la Goethe Medaillon (medalla Goethe) en reconeixement a la feina de foment de la llengua i cultura alemanyes.

 
 

Comentaris