CiU apel•la al sentiment de la manifestació del 10J per reclamar el vot

Mas: "Ara no només és el moment de la presència al carrer, sinó que és el moment perquè el poble decideixi amb el seu vot"

El candidat de CiU a la Generalitat, Artur Mas, ha apel•lat avui a l'emoció i al sentiment que els catalans van expressar durant la manifestació del 10 de juliol en defensa de l'Estatut per cridar a votar en defensa del "canvi" que Catalunya necessita.

En el míting final de les comarques de Tarragona, Mas ha insistit en la importància de fer un últim esforç i acudir a les urnes el 28 de novembre. "Recordeu l'emoció que vivim el 10 de juliol quan els catalans van deixar sentir la seva veu, però ara no només és el moment de la presència al carrer, sinó que és el moment perquè el poble decideixi amb el seu vot el canvi que Catalunya necessita", ha exclamat.

I és que, més enllà de les majories polítiques que governin, Mas ha destacat que els catalans que van acudir a la manifestació ho van fer per reclamar que les institucions siguin "dignes" del poble de Catalunya i que defensin els seus respectius interessos.

En la recta final de la campanya electoral, Mas ha manifestat que si CiU ha sobreviscut tots aquests anys en l'oposició ha estat pel seu "arrelament en el sentiment i les emocions" del poble de Catalunya, i ha advocat per mantenir aquesta actitud fins al dia de les eleccions i evitar un disgust imprevist.

 
 

Comentaris