El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ja són cinc els detinguts pels aldarulls durant el tall de l’AP-7 a Salt
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut almenys cinc persones pels aldarulls del 13 de novembre durant el tall de l’AP-7 a Girona. Se’ls acusa d’atemptat a l’autoritat i de danys. Almenys una de les detencions s’ha fet a Pineda de Mar, han confirmat a l’ACN fonts policials. Després del desallotjament de l’autopista, la tensió es va traslladar als carrers de Salt, on un grup d’encaputxats va llançar tot tipus d’objectes contra la línia policial, que va respondre amb bales de foam. També es va formar una barricada al carrer Major. El tall de l’AP-7 a Girona es va convocar després que fos desallotjat el de la frontera.

A part dels quatre detinguts pels Mossos d’Esquadra al Maresme, cal comptabilitzar un cinquè detingut. Es tracta d’una noia que hauria participat també en el tall de l’AP-7 i que la policia ha intentat localitzar sense èxit aquest matí al seu domicili, a Reus. Tanmateix, després de trucar al seu telèfon, la jove s’ha presentat a la comissaria dels Mossos de les Corts, a Barcelona.

Fonts policials han confirmat la seva arribada a les Corts després que pesés sobre ella una ordre de detenció per danys i atemptat contra l’autoritat. L’arresta passarà la nit a la comissaria barcelonina i està previst que sigui demà quan passi a disposició judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa