Chacón es posiciona per substituir Zapatero

Assegura que una dona catalana pot ser presidenta d'Espanya tot i reiterar que dóna suport a l'actual president

La ministra de Defensa, Carme Chacón, s'ha posicionat avui per substituir José Luís Rodríguez Zapatero com a candidat del PSOE a les eleccions generals. Chacón no ha fet explícita la seva voluntat, tot i que tampoc ha descartat ocupar aquesta responsabilitat. La cap de Defensa ha insistit que Zapatero té "tot el seu suport" tot i recordar que per governar el partit cal el suport de la militància. A tot això ha afegit que no hi ha inconvenient perquè una dona catalana sigui presidenta d'Espanya.

"Si José Luis Rodríguez Zapatero volgués optar a una tercera reelecció, jo seria una de les que sense cap dubte votaria per Zapatero", ha sentenciat abans de demanar respecte per les decisions del president.

La cap de llista del PSC al Congrés s'ha referit a les primàries del PSC de Barcelona. Carme Chacón n'ha fet una valoració positiva. "Són una fantàstica fàbrica de crear legitimitats i entusiasme militant", ha conclòs. Respecte aquests comicis interns ha valorat que el candidat del PSC, Jordi Hereu, en surt "més legitimat i més fort".

La ministra ha demanat al seus companys que facin una "profunda reflexió" després dels resultats del 28-N. "Seriem uns insensats si no ho féssim", ha destacat.

 
 

Comentaris