La CE insta a equilibrar llibertat d'expressió i seguretat, sobre la persecució a Tsunami

L'executiu europeu avisa que mantenir l'ordre públic ha de ser compatible amb "garantir" la llibertat d'expressió

La Comissió Europea ha instat les autoritats espanyoles a "trobar l'equilibri" entre "garantir la llibertat d'expressió i el manteniment de l'ordre públic i la seguretat" després que l'Audiència Nacional hagi ordenat el tancament dels webs del Tsunami Democràtic.

Preguntat sobre aquesta qüestió, un portaveu de l'executiu europeu ha avisat les autoritats espanyoles que el manteniment de l'ordre públic ha de ser compatible amb "garantir" la llibertat d'expressió. El jutge ha emès l'ordre a la Guàrdia Civil, que ha identificat les pàgines i ha donat l'ordre perquè els servidors que estan donant suport a aquests webs deixin de fer-ho.

 
 

Comentaris (6)
ganxó Fa 3 mesos
Apa ja, CE, sou més papistes que el papa. Heu perdut tanta credibilitat la vostra soci Ñ
La UE fa com la Xina Fa 4 mesos
Critiquen la Xina per Hong Kong, però a dins mateix de la Unió Europea hi ha presos polítics, es dissol parlaments, s´apallissa votants, es censura mitjans i es deté i s´apallissa periodistes. Es deté a la gent amb acusacions falses i es fan judicis polítics. Si la gent vota s´inhabilita els electes. I si la gent es manifesta s´envia la policia a apallissar-los. No hi ha diferencia entre la UE i Turquia o la Xina.
¿Algún detalle más? Fa 4 mesos
Ni os habéis molestado en inventar un nombre y un cargo para el "portavoz". Quizá el becario de las fake news participaba en la huelga de país
i que hi hagi innocents sentenciats a molts anys de presó Fa 4 mesos
NO MEREIX UN CLATELLOT?
Ferran Fa 4 mesos
Aneu a cagar CE, vosaltres permeteu a Espanya fer el que fan.
Jordi Fa 4 mesos
Sembla que s'ha acabat el Brexit i ara posem els ulls en la situació que es viu a España, encara que només sigui traient la poteta.