El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els CDR veuen “interessos desconeguts” en alguns moviments independentistes
  • CA

Els CDR han denunciat aquest divendres en un comunicat els “interessos desconeguts” que poden tenir moviments que “apareixen i desapareixen” en e procés cap a la independència. La denúncia podria ser una crítica implícita a moviments com Tsunami Democràtic, que des del passat 18 de desembre no ha llançat cap convocatòria. En aquest sentit, el comunicat dels CDR criden a “desenvolupar el poder popular de base i l’autoorganització”. El moviment assambleari anima també a “rependre el camí marcat l’1-O”. 

En el text, els CDR rebutgen “solucions pactades per institucions espanyoles i catalanes” i critiquen “l’escenificació de trobades sense continguts reals”. D’aquesta manera, semblen oposar-se a l’estratègia del Govern de seure a negociar amb l’estat espanyol i s’alineen amb partits que rebutgen el diàleg.

El comunicat conclou homenatjant totes aquelles persones que “lluiten per una Catalunya independent, justa i solidària”. El moviment posa èmfasi en aquelles que estan patint la repressió de l’estat “sense renunciar als seus ideals”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa