El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els CDR preveuen anar a Urquinaona el vespre de la Diada
  • CA

La Diada Nacional d’enguany recordarà Urquinaona, la plaça on es van viure les protestes més intenses per la sentència del procés l’octubre de 2019. Diversos CDR arreu del territori ja han anunciat que participaran en la concentració que el CDR del Barcelonès ha convocat a Arc de Triomf a 2/4 de vuit del vespre. Els eslògans de la protesta són concloents: “Sentenciem-los”, en velada referència a la decisió del Tribunal Suprem d’engarjolar els líders independentistes, i “la Lluita continua”, per emfatitzar el simbolisme de la plaça.

La convocatòria està pensada per quan hagin acabat la resta de protestes estàtiques, i ho fem a Arc de Triomf, perquè és molt aprop d’Urquinaona, s’hi arriba aviat”, asseguren fonts del CDR a El Món. En aquest sentit, s’ha fet una crida a diversos CDR d’arreu del territori per tal que se sumin a la convocatòria i coincideixin a Urquinaona el vespre de la Diada.

“Volem tornar a un lloc i deixar clar que la lluita continua”, apunten les mateixes fonts. Així mateix, els CDR volen “recordar al Règim del 78 que seguim determinats a assolir la independència”. “La tria de l’escenari d’Urquinaona també ha de servir per tal que el Govern aturi la repressió contra l’independentisme i retorni al camí de la desobediència”, detallen. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa