Catalunya ha patit 178 incidents per raó d'ideologia política entre maig i juliol

El conseller d'Interior, Miquel Buch, insisteix que el número s'està reduint perquè, durant el mes de maig, hi va haver 93 casos de problemes d'ordre públic per aquest motiu

 

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha informat aquest dijous que a Catalunya s'han produït 178 incidents motivats per l'ideologia política entre els mesos de maig i juliol. En una roda de premsa, Buch ha detallat que durant el mes de maig els Mossos d'Esquadra van registrar 93 casos de problemes d'ordre públic vinculats a la ideologia política, 52 durant el juny i 33 durant el juliol. És per això que, com ja va fer fa uns dies, ha insistit que les dades indiquen que aquest tipus d'incidents s'està reduint. El conseller tampoc ha especificat quina era la ideologia política responsable de la majoria d'agressions, cosa que l'ha fet objecte de dures crítiques durant els darrers dies.

 

 

Miquel Buch ha afirmat que perseguiran aquestes conductes i que "qui vulneri o traspassi la línia del respecte a la ideologia política es trobarà la Conselleria d'Interior, els Mossos d'Esquadra i totes les eines democràtiques" que té Catalunya.

 

Comentaris