Catalunya en Comú aprova la nova direcció i situa Susanna Segòvia a la Secretaria d'Organització

Joan Mena serà el portaveu i secretari de Comunicació i Agnès Petit i Nati Veraguas secretàries de Municipalisme i Feminisme respectivament

 

La Comissió Executiva de Catalunya en Comú ha aprovat aquest divendres la nova direcció de la formació i ha situat Susanna Segòvia a la Secretaria d'Organització. A l'espera que demà el Consell Nacional la ratifiqui, la proposta ha estat aprovada per 21 vots a favor i 3 abstencions. Ada Colau, Candela López i Ramon Arnabat compartiran la secretaria general. A banda, acompanyaran Segòvia a les secretaries Joan Mena, que serà portaveu i secretari de Comunicació; Agnès Petit, secretària de Municipalisme; Nati Veraguas, secretària de Feminismes; Vicenç Navarro, secretària de Formació, i Conchi Abellán, secretària de Participació i Transparència.

 

Des de la formació s'explica que la proposta és "de partida" i que s'espera enriquir-la i ampliar-la durant les properes setmanes. Amb l'esperit de donar resposta als moviments socials, a les lluites al carrer i a les necessitats de la societat catalana, el partit no descarta modificar aquesta direcció amb noves secretaries.

 

 

La direcció treballarà amb la vista posada a les eleccions municipals de l'any vinent i al desplegament organitzatiu al territori, per bastir candidatures arreu del país. Una altra de les prioritats serà la coordinació de l'estratègia dels grups parlamentaris al Congrés i al Parlament i l'equip de govern de l'Ajuntament de Barcelona.

 

Comentaris