El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Castells: “Correm el perill que el PSC es converteixi en un partit marginal”
  • CA

Després que se l’hagués acusat de desaparèixer durant la campanya electoral, el conseller d’Economia en funcions, Antoni Castells va reaparèixer ahir a la tarda diagnosticant que “Catalunya necessita un ampli moviment reformista radical”. I sembla que és ell qui està disposat a dur-lo a terme i tirar-lo endavant des de les files del PSC. D’aquesta manera, ha negat que vulgui abandonar el partit i crear-ne un de nou.

Tot i que no ha volgut respondre a Manel Fuentes si liderarà aquest projecte polític presentant una llista en el proper Congrés socialista, “no li contesto, ni sí, ni no. L’important no és qui vagi al davant sinó el projecte”. Entrevistat a Catalunya ràdio, Castells ha reconegut que el projecte polític socialista no s’està complint i “correm el perill que es converteixi en un partit marginal. Hem aconseguit un 18% dels vots però és que el primer n’ha aconseguit el 38%”. Per això, el conseller d’economia en funcions ha dit que el seu objectiu és reconstruir el projecte polític, que segons ell, ha de ser autònom i independent del PSOE.

A més, Castells ha afirmat que la formació s’ha de recuperar de la sotragada sense baralles internes i ha explicat que compta amb el suport de la consellera de salut en funcions, Marina Geli, el conseller d’educació en funcions, Ernest Maragall, la número dos de les llistes, Montserrat Tura i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros. I a grans problemes, grans propòsits: “Hem de ser capaços de respondre al llegat que vam rebre, de tots aquells que van fundar el partit, de Joan Raventós…”, ha afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa