El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Castellà creu que el TJUE obre una “finestra d’oportunitat”
  • CA

El portaveu de Demòcrates de Catalunya Antoni Castellà considera que “no té cap lògica” negociar res amb el PSOE fins que es compleixi la sentència del TJUE. En aquest sentit, ha advertit a ERC que s’ha obert una “finestra d’oportunitat” i que és moment per “bloquejar” les institucions espanyoles. “Volem enviar el missatge que seria un error greu donar un sí sense cap moviment”, ha afegit després de fer la tradicional ofrena a la tomba de Macià. Alhora, també ha assegurat que Espanya és un problema per a Europa perquè “posa en dubte” els seus principals valors i ha exigit l’alliberament de Junqueras i declarar nul el judici de l’1-O.

Castellà ha celebrat la sentència del TJUE, que “dona la raó a la causa catalana”, i que Puigdemont i Comín hagin pogut esdevenir eurodiputats però critica que l’Estat encara no hagi complert amb la sentència posant en llibertat el líder d’ERC.

“Això posa de manifest que a Espanya no es respecten els drets civils i humans i no hi ha separació de poders”, ha reblat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa