El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Casado, sobre el canvi de data del debat de RTVE: “És inacceptable”
  • CA

 

El president del PP, Pablo Casado, ha criticat el canvi de data del debat a quatre de RTVE: “És inacceptable. No ens doblegarem als capricis de Pedró Sánchez”, ha afirmat el líder dels populars en un acte electoral a Càceres aquest dijous. Casado ha acusat el president del govern espanyol “d’instrumentalitzar” la cadena pública perquè s’adapti “a la seva agenda”. Inicialment, el debat a RTVE estava previst dilluns 22 d’abril però l’emissora ha proposat passar-lo al dimarts 23, únic dia en què Sánchez diu tenir disponibilitat i el mateix dia que el debat a quatre d’Atresmedia al qual el candidat socialista ha descartat assistir. “És una ofensa als espanyols i als contribuents que utilitzi RTVE al seu gust i estigui intentant que passem per l’adreçador els partits polítics, els candidats, els espectadors i els accionistes”, ha dit Casado.

 

El líder dels populars anirà al debat d’Atresmedia el dia 23 d’abril i no al de RTVE tot i que va dir que volia anar a tots dos, al de TVE el dia 22 i al d’Atresmedia el 23, quan estava previst que es fessin en dies diferents. “Soc una persona de paraula. Jo quan dono la mà a algú compleixo amb el que se m’ha proposat. No canviarem els nostres plans”, ha dit Casado, que ha explicat que ja s’havia compromès amb Atresmedia per al dia 23. 

 

“El que no pot ser és que es jugui amb els espanyols, amb els seus impostos que paguen la televisió pública i també amb els espectadors de les cadenes privades”, ha dit Casado, que ha assegurat que Sánchez té l’agenda buida aquell “diumenge, dilluns i dimarts”. “Ja sé que no li agrada debatre i no se li dona molt bé”, ha ironitzat el líder del PP sobre Sánchez, al qual ha acusat de tenir “por a debatre” i l’ha emplaçat a “donar la cara”.

 

“No estem al dictat de les estratègies de campanya del senyor Sánchez”, ha dit Casado, que ha insistit en un debat cara a cara entre el candidat del PSOE i el del PP i ha avisat Sánchez que els seus predecessors sí van acceptar debats quan eren presidents del govern amb el líder de la oposició en campanya de les espanyoles. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa