El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Casado reivindica el PP com a “garantia” per “recuperar el rumb d’Espanya”
  • CA

 

 

El president del PP, Pablo Casado, ha defensat que al PP “hi cap tothom” i ha reivindicat el partit com a “garantia” per “recuperar el rumb d’Espanya”. “Vull obrir els braços a tots els espanyols, a aquells que ens voten i també als que no ens voten”, ha dit Casado en un acte electoral a Granada aquest dimecres a la tarda. El líder del PP ha assegurat que el seu és un partit en el qual “es pot confiar” i que “no decebrà” els electors. “No som sectaris. Volem servir els espanyols, ser útils a les famílies i donar continuïtat a la història d’Espanya”, ha argumentat Casado. “Només nosaltres podem recuperar el rumb d’Espanya“, ha insistit Casado. El líder dels populars ha afirmat que aquest dimecres “comença la reconquesta” allà “on diuen que va acabar”, en referència al relat històric, i ha confiat a “fer fora l’esquerra” del govern espanyol igual que van fer a Andalusia.

 

Estem a l’epicentre d’aquesta remuntada. Guanyarem i governarem com hem fet sempre”, ha dit Casado, que ha remarcat que vol fer el mateix que està fent el president de la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno, del PP. Casado s’ha compromès a impulsar una “revolució fiscal” que significarà una baixada i supressió d’impostos, a revaloritzar les pensions, a reforçar la seguretat i a acabar amb els homenatges als presos d’ETA, així com tenir mes mà dura amb qui ha comès delictes de terrorisme.

 

Casado ha tornat a demanar al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que demani disculpes per “utilitzar un document fals” sobre llistes negres de treballadors en matèria de violència de gènere a Andalusia. També ha insistit que no es pot tolerar que Sánchez “enfronti dones amb homes” quan parla d’aquesta xacra i s’ha compromès a reforçar la presó permanent revisable per evitar que els maltractadors reincideixin. 

 

El president de la Junta d’Andalusia ha acompanyat Casado al míting i ha reivindicat el govern andalús, de coalició amb Cs, i investit gràcies al suport de Vox. Moreno ha contestat la crida de Pedro Sánchez a evitar que es reediti l’acord “de les tres dretes” a l’Estat. “I què ha passat a Andalusia? Ha caigut una bomba atòmica?“, ha ironitzat el popular, que ha dit que “el que ha passat és que s’han deixat enrere 40 anys de mal socialisme” i ha animat els ciutadans de la resta d’autonomies a fixar-se en els canvis que s’hi estan fent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa