Casado encimbella Albiol a la presidència del Comitè d'Alcaldes del PP

El nomenament s'emmarca en els canvis a la direcció del partit arran de la destitució d'Álvarez de Toledo

El president del PP, Pablo Casado, ha anunciat el nomenament de l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, com a president del Comitè d'Alcaldes dels populars. Casado ho ha dit durant la intervenció d'aquest dijous a la Junta Directiva Nacional, que ha oficialitzat la reestructuració de l'equip directiu del PP arran de la destitució de la fins ara portaveu dels populars al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo. Albiol ha agraït el nomenament en una piulada a Twitter. "Som més de 2.000 alcaldes que entre tots seguirem treballant per donar les millors respostes al que esperen de nosaltres els veïns", ha assegurat el batlle de Badalona.

"El reconeixement del PP a un gran alcalde", ha dit el president del PP català, Alejandro Fernández, també en una piulada. Fernández també ha donat l'enhorabona a José Luis Martínez Almeida, Ana Pastor i Cuca Gamarra. "Talent i vocació de servei a Espanya us sobren als tres", ha afirmat.

La Junta Directiva Nacional ha ratificat Almeida com nou portaveu nacional del PP, Pastor vicesecretària Social i Gamarra portaveu del PP al Congrés. Casado també ha situat a la diputada balear Marga Prohens com a portaveu adjunta a la cambra baixa.

 
 

Comentaris