Casado diu que Sánchez ha errat "en la forma i en el fons" proposant Iceta pel Senat

El líder del PP afirma que el PSOE és només "un vehicle més" dels nacionalistes per "inocular el seu supremacisme i racisme"

El president del PP, Pablo Casado, ha opinat que Pedro Sánchez s'ha equivocat "en la forma i sobretot en el fons" amb la proposta de Miquel Iceta com a president del Senat. Casado ha afirmat que l'error de Sánchez ve, d'una banda, per haver proposat Iceta quan encara no era ni senador i, de l'altra, perquè Casado considera que el líder del PSC no és prou ferm amb l'independentisme. La proposta "ha creat una crisi abans inclús de negociar la investidura" de Sánchez, ha apuntat Casado aquest dijous a la tarda en un acte de campanya a Villaviciosa (Astúries), i ha dit que en només dues setmanes ha "descarrilat" el pacte que volia Sánchez amb l'independentisme. Segons Casado, el PSOE és només "un vehicle més" dels nacionalistes per "inocular el seu supremacisme i racisme". Casado ha defensat que és important que el resultat del 26-M reforci el PP per plantar cara a Sánchez i condicionar els seus pactes.

D'altra banda, Casado també ha criticat les declaracions de l'expresident del PSE-EE Jesús Eguiguren que ha dit que l'històric dirigent d'ETA 'Josu Ternera', detingut aquest dijous a França, va ser "un dels artífexs de la fi del terrorisme" la qual cosa "en terminologia de resolució de conflictes es diu 'heroi de la retirada'". "Espero que li facin demanar perdó", ha dit Casado, que ho ha considerat "inacceptable". Segons el president del PP el PSOE no podrà seguir jugant a "l'equívoc" amb EH Bildu si no el fa rectificar. Casado ha esperat que 'Josu Ternera' sigui entregat a la justícia espanyola "com abans millor" i que compleixi la condemna a l'estat espanyol. 

 
 

Comentaris