Casado avisa que dividir el vot de dretes és "posar-li fàcil als enemics d'Espanya"

"El 28-A hem de triar si volem que a Espanya manin aquells que donen rodes de premsa des de la presó o si els demòcrates posem ordre", diu el líder dels populars

 

El president del PP, Pablo Casado, ha avisat aquest dissabte al vespre des d'Almansa (Albacete) que qui divideixi el vot de dretes ho "posa fàcil als enemics d'Espanya". "El patriotisme avui dia és votar el PP", ha afirmat el líder dels populars. Segons Casado, aquells que aposten "per mantenir Espanya unida" ja són "majoria social" però encara no saben que són "majoria electoral" i ha demanat el vot a tots ells, hagin votat algun cop el PP, n'hagin "desconfiat" darrerament o vinguin d'altres formacions, inclús del PSOE. "No som un partit arrogant, som l'única alternativa", ha dit Casado, per evitar una "aliança de socialistes, independentistes, comunistes i 'batasunos'". "El 28 d'abril hem de triar si volem que a Espanya manin aquells que donen rodes de premsa des de la presó o aquells que treuen pit de no condemnar els crims d'ETA o si els demòcrates posem ordre, aquells que hem decidit que és millor viure junts i volem seguir estimant una nació descentralitzada, diversa i plural però unida i vertebrada", ha afirmat.

 

Casado ha insistit que com a espanyol li fa "vergonya aliena" veure com es permeten compareixences de presos polítics des de Soto del Real i ha dit que vol encapçalar un "govern digne, patriòtic, responsable i que miri a la cara dels espanyols i els digui que els defensarà". El líder del PP, amb un to triomfalista, ha promès "recuperar el futur d'Espanya que han posat en risc els de sempre". "A per totes", ha exclamat Casado, que ha dit que sempre que ha governat el PP "a la gent li ha anat bé".

 

"És entrar el PSOE i l'ocupació se'n va per la finestra", ha dit el líder del PP, que ha insistit si "Sánchez es queda, la crisi torna". Casado ha insistit en el missatge que ja ha llançat aquest matí des d'Alacant sobre les "amenaces terribles" i els "llums vermells" de l'economia als quals s'enfronta Espanya i només el PP pot solucionar, segons Casado. El president dels populars ha criticat la gestió de la crisi del govern socialista de José Luís Rodríguez Zapatero i ha culpat els socialistes, i concretament a Pedro Sánchez, de "la precarietat" que "comença a haver-hi a Espanya".

 

 

Segons Casado, d'ençà que governa Sánchez, hi ha 126.000 aturats més i la contractació indefinida s'ha aturat. En canvi, ha promès crear 400.000 llocs de treball en el sector privat si arriba al govern i pot aplicar les mesures que planteja el PP. Casado ha fet un repàs dels municipis que ha visitat des que va començar la campanya electoral i ha recordat algunes de les mesures que ha proposat. Segons Casado, el PP sí té un projecte per governar Espanya a diferència d'altres formacions i ha assegurat que durant la campanya: "No hem insultat i no ens hem deixat endur per l'actualitat", ha assegurat.

 

"No deixaré que triïn pels meus fills. No deixaré que els fills de Torra tinguin més drets que els meus fills. No per ser independentista s'és de millor condició", ha dit Casado, que ha assegurat que garantirà la igualtat entre espanyols i governarà "per a tothom".

 

Comentaris