Casado avisa que Cs pot acabar sent "la respiració assistida" del PSOE

El líder del PP acusa el partit taronja de "plagiar" el programa electoral dels populars amb la proposta d'aplicar el 155 a Catalunya

El president del PP, Pablo Casado, ha avisat que Cs pot acabar sent "la respiració assistida" del PSOE en governs municipals, autonòmics i inclús a l'Estat. "Qui sap si els nostres resultats el 26-M fan que la seva tercera posició en la legislatura es faci massa llarga durant quatre anys", ha plantejat Casado aquest dimecres al matí a un esmorzar informatiu d'Europa Press, on ha presentat al candidat popular a l'alcaldia de Madrid, José Luís Martínez Almeida. El líder del PP ha carregat contra el partit liderat per Albert Rivera i l'ha acusat de "plagiar" el programa electoral dels populars amb la proposta d'aplicar el 155 a Catalunya. "Ho fa tard i de forma hipòcrita", ha reblat Casado, que ha insistit que la formació taronja "no ha descartat la geometria variable de pactes" amb els socialistes. Casado ha reivindicat que el PP és un "partit fort" a qui no li fa falta "fitxar a altres caladors o incomplir totes les normes de cortesia electoral i partidista apel·lant al transfuguisme i inclús a les males formes".

En contraposició a partits com Cs, a qui segons Casado, només els mou "el poder", al PP ho fa el "servei públic". El líder del PP ha confiat que els resultats del 26-M seran bons per al partit que lidera i ha dit que el PP ja està "intentant reconnectar amb una base electoral" que va deixar de votar-los i potser ara "pensa que es va equivocar al deixar de fer-ho". Segons Casado, l'actitud de Cs i Vox després del 28-A ha deixat en evidència que l'única alternativa a Pedro Sánchez és el PP. 

 
 

Comentaris