Casado amenaça amb "més accions legals" si el ple del Parlament no substitueix Torra

El líder del PP es pregunta "que més ha de passar perquè Sánchez suspengui la seva reunió prevista amb l'inhabilitat Torra"

El president del PP, Pablo Casado, ha amenaçat amb "més accions legals" si el ple del Parlament no substitueix Quim Torra com a president de la Generalitat. Casado ja va avisar la setmana passada que els populars es querellarien contra Torra per "usurpació de funcions" si no deixa el càrrec, i contra el president del Parlament, Roger Torrent, per "prevaricació" si no convoca un ple per substituir-lo. En una piulada a Twitter aquest dilluns, Casado ha tret pit del fet que "a conseqüència del recurs del PP" el secretari general del Parlament hagi ordenat retirar l'acta de diputat a Torra per l'acord de la Junta Electoral Central (JEC) que aplica la inhabilitació de Torra com a diputat.

A més, el líder del PP es pregunta "que més ha de passar perquè Sánchez suspengui la seva reunió prevista amb l'inhabilitat Torra". Casado també va avisar el president del govern espanyol que podia cometre un delicte de "desobediència" si es reuneix amb Torra.

 
 

Comentaris