El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carrizosa, després de declarar al TSJC: “Ningú està per sobre de la llei”
  • CA

 

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha explicat aquest divendres que no els “agrada veure membres del Parlament implicats en procediments judicials”, però alhora creu que “ningú està per sobre de la llei”.

  

Per això, ha instat JxSí a encendre els “llums vermells” després que diverses instàncies com l’oposició, els lletrats del Parlament, el Consell de Garanties Estatutàries o els tribunals, hagin qüestionat algunes decisions.

“Els únics que pensen que estan per sobre de les lleis són els que les haurien de respectar, per respecte al Parlament i als ciutadans”, ha dit. 

Carrizosa ha fet aquestes declaracions després de declarar com a testimoni davant de la magistrada del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que instrueix la causa contra bona part de la Mesa del Parlament.

Segons ell, “existia un requeriment claríssim” del Tribunal Constitucional que prohibia a la Mesa tramitar la proposta de resolució sobre el referèndum unilateral en el debat de política general.

 

En aquest sentit, considera que les resolucions del TC estan per sobre del Reglament del Parlament, i més en aquest cas concret.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa