El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carrizosa demana “una Diada de tots”
  • CA

El líder de Cs, Carlos Carrizosa, ha gravat i distribuït un vídeo amb motiu de l’Onze de Setembre on ha volgut “reivindicar una Diada per a tots els catalans“. I és que Carrizosa assegura que els independentistes han “exclòs” de la festa “més de la meitat dels catalans” per no ser “separatistes”. En aquest sentit, el líder de Cs ha decidit “enviar un missatge de suport a tots els catalans que avui des de casa viuran amb preocupació unes concentracions convocades irresponsablement en plena pandèmia, i que veuen com, enmig dels contagis, aquest Govern és un focus de problemes”.

En oposició a això, Carrizosa ha “estès la mà a les forces moderades i sensates per recuperar la fraternitat entre tots els catalans, els vincles afectius amb la resta d’Espanya, el respecte i admiració per Catalunya, i l’esperança per un futur millor i en concòrdia“. En una clara referència a PSC i PPC, el líder de Cs torna a cridar així els partits que anomena constitucionalistes per tal de concórrer junts a les eleccions catalanes.

Carrizosa ha aprofitat per criticar que, al seu parer, fa anys que els catalans veuen “com la Diada ha deixat de representar a tots els catalans per representar només el separatisme i els polítics que han trencat la societat catalana”. A més, ha carregat contra el Govern i el president, Quim Torra, per haver permès les mobilitzacions independentistes en plena pandèmia. “Avui el Govern imposa restriccions sanitàries als ciutadans de carrer mentre deixa que l’ANC convoqui a milers de persones malgrat que els experts ho han desaconsellat“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa