El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carrizosa (Cs) sobre el fitxatge de nous lletrats al Parlament: “Aquí fa olor de podrit”
  • CA

El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha denunciat aquest dimarts “l’endogàmia política” que, segons ha dit, ha permès que els dos darrers lletrats que han obtingut plaça a la cambra siguin “significats militants de la causa separatista”. Als membres de la Mesa del Parlament se’ls ha comunicat aquest dimarts el resultat d’un concurs per cobrir dues places.

Segons Carrizosa, les dues darreres “adquisicions” han estat, per una banda, “una responsable territorial de l’ANC”, i per l’altra, “un assessor, càrrec de confiança del vicepresident Josep Costa, la mà dreta de Puigdemont en aquest Parlament, que porta uns mesos treballant aquí i curiosament ara és el lletrat”.

Cs ha qüestionat també l’actual lletrat major, Joan Ridado, exsecretari general d’ERC. Unes coincidències que, segons Cs, obliguen a fer “una reflexió” i a “prendre mesures”. “Aquí fa olor de podrit”, ha opinat Carrizosa, que considera “cridaner” que els resultats dels concursos donin aquests resultats. El partit taronja creu que s’han de revisar les bases perquè ara no hi ha “màximes garanties” perquè no es produeixi un biaix ideològic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa