Carrizosa creu que Rivera ocuparà la Moncloa després del PSOE

"Tots els ciutadans estan desitjant que hi hagi un partit que se surti dels esquemes habituals en la política espanyola", afirma

 

El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha assegurat que el seu partit estarà a la Moncloa al proper govern després de la "lluna de mel de Pedro Sánchez, que ha accedit a la Presidència quan tota Espanya estava indignada per la corrupció del PP i sota el trauma de la sentència de la Gürtel". "No hi haurà un proper govern després de Pedro Sánchez en el qual Cs no tingui una veu decisiva", ha dit en una entrevista d'Europa Press, i ha vaticinat que la intenció de vot que les enquestes assenyalen que el PSOE baixarà en benefici del seu partit.

 

De la seva formació, ha destacat que és capaç de "mirar cap a l'esquerra i mirar a la dreta" i ha defensat les seves possibilitats per governar Espanya sempre que la irrupció de Cs en la política suposi reformes i canvis. "Tots els ciutadans estan desitjant que hi hagi un partit que se surti dels esquemes habituals en la política espanyola i que arribi veritablement amb ganes de canviar les coses. No tinc cap dubte dubte que se serem decisius en les properes eleccions", i ha afegit que aspiren a guanyar els propers comicis generals.

 

 

Carrizosa creu que Sánchez ha aconseguit la presidència de forma lícita  -a través d'una moció de censura- però "molt en precari, amb moltíssima feblesa, que ha donat com a resultat una presidència interina". "Amb el PP teníem fins a 150 pactes signats que sabíem que s'havien de dur a terme en una legislatura i que, encara que tinguéssim problemes perquè el PP arrossegava els peus, teníem allà un suport que es va plasmar als últims pressupostos a canvi d'un programa de govern. Amb Pedro Sánchez no existeix un programa de govern", ha criticat.

 

Comentaris