El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carrizosa creu que si Cs aprova els pressupostos no s’hauria de rependre la taula de diàleg
  • CA

El president de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, ha afirmat que el govern espanyol “no tindria per què” reprendre la taula de diàleg si el partit taronja dona suport als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE). En una entrevista amb Europa Press ha reivindicat que, amb el seu suport a Sánchez en mesures com l’estat d’alarma i la possibilitat de recolzar els comptes, Cs “està fastiguejant el pla de xantatge” que considera que ERC fa a l’Executiu de PSOE i Podemos amb la taula.

El líder de l’oposició a Catalunya ha advertit que ERC només recolzarà els PGE si obté a canvi beneficis per als presos polítics o la taula, mentre que Cs els recolzaria amb millores per a la gent, defensa. “El govern espanyol, si obtingués el nostre suport mitjançant les nostres aportacions i millores per als Pressupostos que aprofitin tots els ciutadans, no tindria per què cedir al xantatge d’ERC”, afirma.

Per a ell, els republicans i la resta de partits nacionalistes i independentistes només recolzen mesures del govern espanyol al Congrés quan aconsegueixen “rèdits per a líders polítics presos o fugits, o per als seus interessos partidaris i egoistes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa