El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carretero: “Un govern d’independentistes acabaria com el rosari de l’aurora”
  • CA

El candidat per Reagrupament a les properes eleccions, Joan Carretero, ha assegurat avui en declaracions a RAC1 que “no acceptaria formar part d’un govern de concentració de forces independentistes” perquè “acabaria com el rosaria de l’aurora”.

El líder de Reagrupament també ha assegurat que el seu màxim rival no és el líder de Solidaritat Catalana, Joan Laporta. “No competim amb absolut, competim amb els que tenen vots i diputats, és a dir, ERC i CiU”, ha declarat l’exconseller. I ha pronosticat que podrien assolir 10 o 12 diputats per Barcelona, 3 per Girona, 2 per Tarragona i un per Lleida.

Respecte el concert econòmic, proposta de CiU, Carretero ha assegurat que és “una al•lucinació i un deliri” i ha reiterat que no pensa formar part d’un govern de “gestió autonòmica”. “En cap cas ens dedicarem a gestionar les misèries”.

I ha pronosticat que “si guanyen els partits autonomistes, d’aquí 2 o 3 anys, s’haurà de tancar la barraca”, en referència a la Generalitat, perquè “ni Europa ni ningú ens permetrà tenir una administració que cada any genera un pressupost de 10 mil milions de dèficit”.

Finalment, el doctor de Puigcerdà ha afirmat que ell “deixaria fumar a tot arreu”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa