Carretero recorda que l'estalvi passa per "tancar" consells comarcals i diputacions

Ignasi Planas: "Barcelona serà el símbol de la nostra renaixença"

El president de Rcat, Joan Carretero, ha assegurat en l'acte de presentació de la seixantena de candidatures electorals per al 22-M celebrat a Barcelona, que les retallades del govern passen per "tancar" consells comarcals i diputacions i no per "tancar plantes d'hospitals".

L'exconseller també ha agraït públicament a Jordi Pujol i Artur Mas que hagin votat a favor de la independència de forma anticipada a la consulta del 10-A. I ha insistit que "la regeneració democràtica és necessària a cada poble", tot lamentant que "aquest país està en una decadència imparable, està anestesiat, adormit".

Els candidats també han tingut el seu torn de paraula. El candidat de Rcat a Girona, Carles Bonaventura, ha assegurat que "Reagrupament és ben viu i continua sent una marca de prestigi" malgrat els resultats electorals de les darreres eleccions.

I, en la mateixa línia, Ignasi Planas, el membre de Reagrupament que ocupa el quart lloc de la llista d'Unitat per Barcelona, ha cridat a lluitar pel projecte de llibertat i dignitat que representa Reagrupament. "Barcelona serà el símbol de la nostra renaixença", ha conclòs.

 
 

Comentaris