El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carregues policials per la tensió entre les dues manifestacions
  • CA

 

Els Mossos d’Esquadra carreguen contra manifestants independentistes que intenten trencar el cordó policial per tal d’arribar a la Via Laietana, on es manifesten policies espanyols, guàrdies civils i espanyolistes per celebrar la violència repressiva del referèndum de l’1-O. Hi ha diversos ferits i almenys un detingut. S’han sentit i viscut alguns insults i moments de tensió entre els dos bàndols amb cants enfrontats del ‘Que viva España‘ i crits de ‘1 d’octubre, ni oblit ni perdó‘.

 

Prèviament, Sant Jaume ja s’havia omplert de gom a gom –amb més de 3.000 persones- seguint la crida de l’ANC, els CDR i la CUP per contrarestar la marxa d’homenatge als policies que van participar en l’operació ‘Copèrnic’ contra el referèndum de l’1-O. Els concentrats en aquesta plaça mantenen una actitud festiva.

 

La policia catalana ha blindat la Via Laietana amb un important cordó policial a l’alçada de l’estació de Jaume I i a l’avinguda de la Catedral per impedir que els manifestants independentistes arribin fins a la manifestació del sindicat Jusapol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa