El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carles Riera obre la porta a que David Fernàndez sigui el candidat de la CUP
  • CA

El diputat de la CUP Carles Riera ha reconegut aquest dimecres al matí que l’exdiputat David Fernández podria ser el candidat dels cupaires a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Riera ha explicat que, estatutàriament, ell mateix podria tornar a ser el candidat, però que seria “una situació molt excepcional”, i ha reconegut que “tot està obert en aquests moments”, ja que és la militància qui ho decideix.

Davant de la pregunta de si està oberta la porta a exdiputats, com David Fernández o Eulàlia Reguant, Riera ha estat contundent: “I tant, naturalment”. I davant la insistència de la periodista Marina Romero per David Fernández, l’actual diputat cupaire ha respost: “Podríem veure’l com a candidat, sí, però és la militància qui està debatent quines persones hi han d’anar, i quin ha de ser l’ordre i la composició de la llista”.

Seguidament, Riera ha assegurat que “no trigarem molt a fer-ho públic” i que “tots estem disponibles”. Finalment, preguntat per si hi ha hagut contactes amb David Fernández i si aquest estaria disposat a anar a la llista de la CUP, ha dit: “Respondre a això seria una interferència amb la nostra militància, però òbviament s’està parlant amb tothom que pugui enriquir el projecte”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa