El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cares llargues a la seu de JxCAT, que opta per la “prudència” davant les enquestes
  • CA

 

La número tres de la llista de JxCAT, Míriam Nogueras, ha estat l’encarregada de fer la primera valoració de les enquestes que s’han publicat un cop han tancat els col·legis electorals. La prudència s’imposa però els junters valoren “molt positivament” l’alta participació que s’ha registrat. Nogueras ha constatat que la xifra de participació demostra que “els catalans s’han sentit interpel·lats i que això va de Catalunya” perquè “a Catalunya sempre responem votant”. La candidata de JxCAT ha afegit que “no es pot governar contra Catalunya” i ha reblat la seva intervenció afirmant que des de la seva formació política volen dir “alt i clar” que “Catalunya mereix ser escoltada”.

 

Al costat de Nogueras ha comparegut el portaveu adjunt de JxCAT, Eduard Pujol, que ha volgut recordar que les enquestes sempre “dificulten el fet de fixar la foto” de manera que a aquestes hores volen apostar per “ser prudents, com sempre”. Ara bé, Pujol ha volgut subratllar que a partir d’avui “volem que Europa i totes les cancellereis tinguin present la participació a Catalunya, que s’ha guanyat una vegada més el dret a ser escoltada”. Els junters confien en donar la volta a les enquestes: “Esperem que la nit sigui llarga i que acabem tenint la confiança de molts catalans”.

 

JxCAT segueix la nit electoral des de l’hotel Catalonia de Barcelona, al carrer Bergara, on en conèixer-se els primers resultats, les cares dels militants eren més aviat llargues.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa