El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cara a cara televisiu entre Hereu i Tura
  • CA

Els dos precandidats del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu i Montserrat Tura, celebraran un debat televisiu el pròxim 11 de febrer, que serà realitzat per BTV amb senyal de televisió i àudio per a la resta de mitjans.

Així ho han acordat aquest dimecres en una reunió els dos caps de campanya. Aquest serà un dels dos actes conjunts dels precandidats socialistes amb els mitjans de comunicació. Les dues parts també han acordat la celebració d’una conferència de premsa conjunta amb els mitjans escrits amb el format “meet the press”, en el qual els mitjans estaran representats pels seus directors. L’escenari serà el Col·legi de Periodistes.

La celebració o no de debats entre els dos precandidats ha estat motiu de polèmica en les darreres hores entre Hereu i Tura. Mentre l’entorn polític de l’actual alcalde es mostrava disposat “a parlar de Barcelona amb Tura quan sigui i on calgui”, mentre que des de l’equip de l’exconsellera d’Interior i de Justícia creia que amb massa debats, el procés es perverteix, i demaven racionalitzar el nombre de trobades conjuntes, tot i que assegurar que no es neguen ni tenen por de fer debats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa