El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, a la conferència de SCC
  • CA

Fòrum Europa Nova Economia. Barcelona. Conferència matinal amb tots els honors del president de Societat Civil Catalana, Fernando Sánchez Costa. El ponent exposava com “prestigiar la idea d’Espanya” i com lluitar contra el procés. Fins i tot, ha proposat que Barcelona i Madrid presentin candidatura conjunta.

 

Tot davant d’un públic complaent format per dirigents dels principals partits unionistes com José Zaragoza del PSC, Manuel Valls, Alejandro Fernández i Josep Bou, de PP o Lorena Roldán o Carlos Carrizosa, de Ciutadans. Just a la taula del cantó, i a tocar del faristol, un altre personalitat del poder de l’Estat a Catalunya, el cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, el tinent general Pedro Garrido. Això sí, de paisà.

 

Garrido és conegut pel seu posicionament contrari al procés. De fet, no va tenir cap tipus de mirament en fer-lo públic davant les autoritats catalanes durant la festa patronal del cos a Catalunya, el passat octubre. Un acte que va aixecar una greu crisi institucional amb l’abandonament de l’acte de la prefectura dels Mossos i d’Interior.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa