El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El cap del CNP: “Catalunya ens necessita”
  • CA

Primera intervenció a la festa patronal del Cos Nacional de Policia que aquest migdia se celebra al Fòrum de Barcelona. El Cap Superior del CNP a Catalunya, el comissari principal José Antonio Togores, he reivindicat la feina del cos en les terres catalanes i més en el “particular context polític”. “Catalunya ens necessita”, ha sentenciat després de reclamar “lleialtat institucional”i potenciar la coordinació policial. 

 

 

Toroges ha estat el primer en dirigir-se en una sala plena de tot el ferro de la seguretat de l’Estat a Catalunya, cúpula dels Mossos inclosa. Just abans de lliurar les condecoracions per part de les autoritats com el president del TSJC, Jesús Maria Barrientos, la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera o l’Inspector General de l’Exèrcit, Fernando Aznar Ladrón de Guevara, Togores ha donat la benvinguda en català. 

 

 

En el seu discurs, ha llistat les operacions més importants dutes a terme pel cos en el darrer any a Catalunya. “Em sento orgullós del CNP a Catalunya per la seva dedicació, professionalitat sobretot en el moment particular del context polític”, ha assenyalat. En aquest marc ha reclamat “sumar esforços com a policia, des del respecte, la lleialtat institucional i la coordinació dels cossos i forces de seguretat”. “Catalunya ens necessita i la policia necessita treballar a Catalunya”, ha afegit. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa