Cañas diu que les consultes populars es fan "a la sudanesa"

El portaveu de C's diu que el seu partit és l'alternativa al "nacionalisme conservador" de Trias i al "titella d'ERC", en referència a Jordi Hereu

El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas ha dit avui que les consultes populars sobre la independència es fan "a la sudanesa". "Els qui demanaven el vot-en referència al vot anticipat- t'assaltaven si passaves per allà", ha assegurat. En la mateixa línia, Cañas ha aprofitat per carregar contra el president de la Generalitat, Artur Mas, a qui ha acusat de voler participar en unes consultes "a la sudanesa" que, a més, són "il·legals, minoritàries i marginals". "Mas es va presentar com el president de tots els ciutadans de Catalunya, i si vota en aquestes consultes només serà el president d'una minoria d'independentistes", ha reiterat. Cañas ha acusat el President de ser "independentista els cap de setmana" i de participar en un "paperot polític per interessos electoralistes".
 
En referència a les eleccions municipals, Cañas ha presentat el seu partit com l'alternativa al "nacionalisme conservador i reaccionari" de CiU a l'Ajuntament de Barcelona. El membre de C's ha dit que lluitaran per evitar que la ciutat sigui "l'ariet de l'independentisme". "Volem evitar que Barcelona caigui en mans del nacionalisme", ha afegit. El portaveu del partit ha aprofitat per carregar contra l'alcalde de la ciutat i candidat a la reelecció pel PSC, Jordi Hereu, a qui s'ha referit com a "perdedor", malgrat haver guanyar les primàries del seu partit. Segons Cañas Hereu és el "titella" d'ERC a l'Ajuntament, motiu pel qual que no vol que la ciutat continuï en mans dels "progressistes nacionalistes".

 
 

Comentaris