Cañas demana a l'Eurocambra investigar "ingerències russes" a Catalunya

Reclama crear una comissió d'investigació sobre les "ingerències" en "política interna i processos electorals"

L'eurodiputat de Ciutadans Jordi Cañas ha demanat aquest dijous a l'Eurocambra que investigui les suposades "ingerències russes" a Catalunya. Després que el diari 'El País' hagi publicat que l'Audiència Nacional investiga les suposades activitats a Catalunya d'un grup relacionat amb els serveis d'intel·ligència de Rússia "especialitzat en operacions per desestabilitzar Europa", Cañas ha reclamat crear una comissió d'investigació sobre les "ingerències russes en política interna i en els processos electorals". "No és la primera vegada que s'identifiquen activitats russes de desestabilització a països europeus", ha indicat l'eurodiputat de Ciutadans.

 
 

Comentaris (22)
Josep M. Fa 17 dies
No no, aquest no marxa de Cs. que és eurodiputat i cobra el que no està escrit.
Fat Boy Fa 18 dies
El que hauria de demanar son unes pastilles de sabo i una llauna de Zotal per la boca i les aixelles.
Francesc Oto Fa 19 dies
S'haurien d'investigar les influències cannàbiques en aquest homenet.
Vicenç Ramoneda Fa 19 dies
Cañas demana a l'Eurocambra investigar les suposades "ingerències russes" a Catalunya. Canvieu "ingerències russes" per "ingerències espanyoles" i ho entendreu millor!
ha rebut un article del diari ABC, el diari dels feixistes Fa 19 dies
Com poden tenir gent tan curta a Naziudadanos??? Curta i dolenta!
Dolors63 Fa 19 dies
No en van tenir prou? https://youtu.be/x7Mf0Gb9EKU
JordiP Fa 19 dies
Ves per on. Així, si la culpa del procés la té Rússia, en Llarena ja està tardant a demanar l'extradició d'en Putin per a que el jutgi en Marchena, basant-se en un informe d'en Baena. Tornarem a sentir aquella melopea del "contubernio", els "tontos útiles" i els "compañeros de viaje".
Arxi Fa 19 dies
Aquest segueix en la línea del seu partit, es tant curt que no se n'adona que aquest sistema ha caducat, igual que ell, que només serveix per treure merda per la boca! Au noi vés a cagar! Els teus comentaris valen menys que el lladruc del meu gos!
Vicenç Ramoneda Fa 19 dies
Cañas ha reclamat crear una comissió d'investigació sobre les "ingerències russes en política interna i en els processos electorals" Cal canviar "ingerències russes" per ingerències espanyoles i tot s'entendrà.
D'on no n'hi ha no en raja Fa 19 dies
Si si cañas, els catalans alimentariamemt estem.ingerits pels russos, ensaladilla russa, caviar, vodka... Per cert a tu de petit les ingerències eren falangistas i al dia d'avui encara són ven visibles
Cañita brava Fa 19 dies
Todavía vive?
.? Fa 19 dies
Quién es este señor??
Clara Fa 19 dies
Si i tambe investigue la policia secreta israeliana ,pallaso
Paco Fa 19 dies
Si, y investigar el contubernio judeo-mason también... Firmado: ex inquilino del Valle de los Caídos ..
Àngel Drach Fa 19 dies
Quina poca vergonya!. La ingerència russa és ell!. (Que fa, que no plega, aquest paio!)
JordiP Fa 19 dies
El Cañas aquest és un merda sense paliatius. Ara podria estar intentant embrutir el procés a les institucions europees i així perjudicar el futur de la República catalana a l'hora de l'independència. Pretén repetir l'alarma i por provocades per la premsa i diplomàcia "nasionà" des del 18 de juliol 1936 que va donar lloc a la No Intervenció, primer, i a la penosa acollida dels republicans en retirada el 1939. Alló de les "hordes comunistes, anarquistes i terroristes" que amenaçaven la
2019 Fa 19 dies
solo falta marchar la mitad de tu partido, tonto el ultimo dijo ribera una vez!!
Xavier Fa 19 dies
A prés tantes canyes que no sap el que diu, el que té problemas amb els russos es en trump, no CATALUNYA, això de beure tant, porten problemas d'enteniment . SALUT I REPÚBLICA CATALANA.
JA NO ES ETA? Fa 20 dies
Ara la culpa es del Russos?, que fumen aquests?.
Claravalls Fa 20 dies
Feixista!!! preferim als russos als espanyols.Entens no?.Tot si val per deixar d'una puta vegada a España.La teva estimada españa té la pots fotre al cul.Quevet bombin rata franquista.Visca Catalunya lliure i independent. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
image/svg+xml