Cañas critica que el Govern presenti el "Pla Europa" a Brussel·les: "És un instrument de propaganda"

Ciudadanos demanarà la compareixença de Bosch al Parlament per explicar l'estratègia

Ciudadanos ha criticat que el Govern expliqui el seu "Pla Europa" en un acte a la Delegació de la Generalitat a Brussel·les. "És un instrument de propaganda més al servei d'un règim que treballa per construir un estat il·liberal, ultranacionalista i antieuropeista", ha assegurat l'eurodiputat Jordi Cañas, que també ha denunciat la presència de la delegada Mertixell Serret a qui considera "una pròfuga de la justícia". Cs ha anunciat que exigirà la compareixença del conseller d'Acció Exterior, Alfred Bosch, al Parlament de Catalunya per explicar aquesta estratègia. "Bosch no pot explicar com es pot defensar Europa des d'un govern que és un autèntic cavall de Troia per al present i el futur de la UE", ha insistit Cañas.

 
 

Comentaris (7)
JordiP Fa 2 dies
Si el pinxo Cañas critica el "Pla Europa" és que deu ser molt bo per a Catalunya i, per extensió, per Europa i, lògicament, per Europa. Aquests filofeixistes no suporten la idea d'una Europa democràtica i unida. Encara que només sigui més-o-menys. Els posa malalts.
Barrufet emprenyat Fa 2 dies
Aquet engendró diabólic es el que ba amenazar que si cat s' independitzaba "Montaremos un ULSTER que os bais a cagar Aquers son els que se les donen de democrates I al que son es uns faxistes garrulos ignorante que s'ALIME TEN de la seba propia bilis I el seu nivel es de l'Alsada de VOX. SALUT I REPUBLICA //*//
JordiP Fa 2 dies
Ves a saber quants sicaris d'aquest gra de pus social surten emmascarats a representar el paper de violents CDR. Com si fos la primera vegada que això passa ("que soy compañero, coño!"). Igual el Ulster amb que ens amenaçava aquest pinxo de taverna ja el tenien preparat.
D'on no n'hi ha no en raja Fa 2 dies
I tu vas per europa lluint el teu feixisme, fas fàstic jorge, i és vergonyós que Catalunya Ràdio et dongui veu
Fat Boy Fa 2 dies
I a mes preten que tothom es dutxi un cop al dia tots els dies. Aqui es on plora la criatura.
Gloria Fa 2 dies
Els falangistas faxas atacan de nuevo.
enricsvh Fa 2 dies
Pobre home, desprès de lo del Ulster creus que podràs viure a la República catalana ? Ja has buscat pis a Madriz ?. Ets tant valent com els que animaven als g.c. a que vinguessin a pegar-nos. Molt valents tots plegats...però recorda com tracten ara al Rivera...pren nota.
JordiP Fa 2 dies
Però el Rivera no para de posar el melindro a sucar i de aspirar coses rares, s'ha comprat una casona que flipes i ha aconseguit reunir un bon raconet. Fins i tot recupera la seva miserable feina a La Caixa, que hi té el dret perquè té la excedència. Cosa que sens dubte haurà de fer quan la famosita li doni la patada.
perell Fa 2 dies
aquest no es mes ximple per que no s'entrena el suficient
no dona més de si, si però Fa 2 dies
tens raó, però el més trist és que els dilluns als matins de Catràdio, l'hem d'aguantar doblement, escoltant la seva brama i pagant-li una bestreta