El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Camats: "Ha estat un discurs coherent amb les propostes neoliberals de CiU"
  • CA

La portaveu del grup parlamentari d’ICV-EUiA, Dolors Camats, s’ha mostrat contundent amb el discurs d’Artur Mas. Camats ha assegurat que en l’únic punt del discurs on veu “possibilitats d’acord”, és en el de política nacional. Fora d’aquest àmbit, on creu que cal “desplegar l’Estatut amb ambició”, Camats ha carregat contra l’aspirant a la presidència.

“Aquest ha estat un discurs coherent, coherent amb les propostes neoliberals econòmics i socials de CiU”, ha subratllat l’ecosocialista. Camats ha acusat Artur Mas de ser poc concret, i ha afirmat que la seva arribada a la Generalitat serà “un adéu a les polítiques socials fins que no s’acabi la crisi”.

Camats ha recordat que en el discurs el convergent ha fet “nul•la referència a l’habitatge” i ha lamentat que les comissions d’assessors que ha anunciat Mas, amb la participació del president del Cercle d’Economia i el Col•legi de metges, per tant, centrades en l’àmbit de l’economia i la sanitat, s’exclogui treball i la presència dels món sindical.

La portaveu ecosocialista ha lamentat els “tics de certa involució” de Mas en matèria de sostenibilitat. Camats ha lamentat que hagi parlat fet “referències encobertes a l’energia nuclear” o a “recuperar la idea dels transvasaments”. “Més que d’una política del segle XXI, entenem que és una política que encara està al segle XX”, ha dit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa