Camats diu que CiU ha quedat "atrapada" en la "demagògia" del límit dels 80km/h

La diputada ecosocialista qüestiona les alternatives que el Govern de Mas vol impulsar per reduir la contaminació

La portaveu parlamentària d'ICV-EuiA, Dolors Camats, afirma que el Govern de CiU ha quedat "atrapat" en la seva "demagògia" perquè finalment modificarà -i no eliminarà-, la normativa del límit de velocitat dels 80 quilòmetres per hora als accessos de Barcelona.

Camats considera que l'executiu encapçalat per Artur Mas ha vist que la mesura impulsada per ICV quan estava al tripartit era "eficaç", i qüestiona les "alternatives" que s'estan plantejant per reduir la contaminació atmosfèrica ja que en una època on s'ha d'aplicar l'"austeritat", aquests canvis suposaran una despesa.

Camats ha demanat al Govern català com pensa finançar el canvi dels panells per implantar la velocitat variable en la zona 80, mentre va '"epetint com un mantra que calen retallades i menys despesa". Les crítiques d'ICV-EUiA es dirigeixen especialment al conseller de Territori i Sostenibilitat, l'exalcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder. "És irònic que el conseller digui que aquesta és una mesura eficaç per reduir la contaminació i perquè el trànsit sigui més fluid i que malgrat tot això ell doni permís perquè aquesta mesura es modifiqui".

 
 

Comentaris