Camacho recorda que "avui hi ha molt en joc"

La candidata del PPC demana als catalans que exerceixin massivament el seu dret a decidir

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha instat aquest diumenge als catalans a anar massivament a les urnes i que exerceixin "el seu dret a votar, el seu dret a decidir" davant d'unes eleccions que considera determinants.

Acompanyada pel seu fill Manuel, qui ha estat l'encarregat d'agafar la papereta del PP, Camacho ha anat a la seva cita amb les urnes a un cèntric col·legi de Barcelona quan passaven cinc minuts de les deu del matí.

La candidata del PP a la Presidència de la Generalitat ha sostingut que en aquest comicis "hi ha molt en joc", pel que ha demanat als catalans que vagin a votar per escollir el govern que ha de treure Catalunya de la crisi.

"Ajudem entre tots a construir el futur de Catalunya", ha afegit la dirigent popular, que ha explicat que dedicarà les hores prèvies al vespre electoral a visitar altres col·legis electorals per donar suport als interventors del PP, i a estar amb el seu fill.

Els populars competeixen amb ERC per ser la tercera força a Catalunya després d'aquest comicis, pel que aspiren a capitalitzar part del vot desencantat amb el tripartit i a frenar una hipotètica amplia majoria de CiU.

 
 

Comentaris