El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Camacho presentarà al Parlament una proposta de contracte d’integració dels immigrants
  • CA

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, ha anunciat avui, des de Reus, que la setmana vinent presentarà al Parlament una proposta de contracte d’integració dels immigrants i per tant torna a recòrrer a la immigració com a reclam electoral.

En aquest sentit, Camacho que ha assegurat que la política en immigració serà un dels eixos de la campanya per a les municipals, s’ha mostrat confiada que la seva iniciativa compti amb el suport de la majoria de forces polítiques. “Volem una immigració integrada, legal i ordenada, i que respecti els nostres valors i les normes de convivència”, ha afegit.

Recolza al Govern en la polèmica dels preus del bitllet

Camacho, ha assegurat que estarà “al costat” de la Generalitat en la reclamació de compensacions a l’Estat pels costos que tindrà la rebaixa d’un 5% en els preus dels bitllets de tren. Camacho ha assegurat que la manca d’una política energètica clara per part del govern del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, no ha de repercutir en les finances autonòmiques.

Així, la líder dels populars catalans ha expressat el seu suport al president Artur Mas per exigir al govern de l’Estat que compensi Catalunya pels costos que comporta aquesta mesura, fixada per reduir l’estalvi energètic juntament amb la limitació de velocitat en autopistes i autovies.

Per últim Camacho també ha mostrat l’oposició “contundent” del seu partit a les retallades sanitàries anunciades ahir pel conseller Boi Ruiz. Per Camacho, “no pot ser que els catalans haguem de pagar amb la sanitat els errors del tripartit i la mala gestió feta per Montilla i Zapatero”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa