Camacho exigeix al Govern suprimir l'impost de donacions per pactar els pressupostos

La líder del PPC veu incoherent suprimir l'impost de successions i no fer el mateix amb el de donacions

"Si CiU no dóna suport a la proposició de llei del PP de suprimir l'impost de successions i donacions serà una mala notícia i posarà dificultats a la negociació dels pròxims pressupostos del Govern de la Generalitat". Així ho ha dit avui la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, després que es donés a conèixer que el Govern suprimirà l'impost de successions. Camacho li ha demanat a Mas que doni suport a la proposició de llei del PPC per suprimir successions i donacions que possiblement, ha explicat, arribarà al ple del Parlament els pròxims 14 i 15 d'abril. La líder del PP català considera que la proposta de Mas es queda curta i va a "mig a gas" perquè exclou la supressió de l'impost de donacions.

En aquest sentit la líder del PPC ha assegurat que Artur Mas cauria "en una contradicció" si defensés suprimir només l'impost de successions. Sánchez-Camacho també ha replicat Mas quan diu que no es pot permetre suprimir l'impost de donacions per les retallades i ha considerat que per aquest argument tampoc hauria de suprimir l'impost de successions.

Critica la 'incompetència' de Mas

La líder del PP català ha dit que amb el pacte fiscal Mas amaga la seva 'incompetència' i les retallades en la sanitat i les polítiques socials a la majoria de la població catalana. Ha ressaltat que el veritable pacte fiscal 'és la rebaixa dels impostos que va apujar Montilla i ha criticat que el Govern es resisteixi a tocar aquests impostos'. 'La realitat es que els catalans paguem més impostos que la resta d'espanyols per decisió dels governs de la Generalitat', ha indicat.

 
 

Comentaris