Camacho: "Estem davant d'un nou tripartit: Convergència, Unió i el PSC"

La líder del PPC qualifica de "molt preocupant" que Mas juri "fidelitat al poble de Catalunya"

La líder del PPC, Alícia Sanchez Camacho, ha fet la primera valoració del nou govern català creat per Artur Mas al programa d'Intereconomia "El gato al agua", on ha assegurat que "estem davant d'un nou tripartit format per Convergència, Unió i el PSC".

Segons la popular el fitxatge de Ferran Mascarell com a titular de la cartera de Cultura és la "prova clara i evident de la sociovergència" que "tindrem per a molts anys". I ja ha advertit que en les properes eleccions municipals "el PSC i CiU aniran de la mà".

Sanchez Camacho també ha assegurat que el nou executiu no és "el govern dels millors", ja que "Mas ha tingut molts problemes per fer-lo" i per això ha recorregut a exmembres d'executius de l'època de Pujol. "Quan jo vaig començar a la política la majoria d'ells ja hi eren", ha dit la popular.

I, finalment, Sanchez Camacho ha mostrat el seu rebuig per la forma emprada per Mas en el moment de prometre el càrrec. "Si promet ‘fidelitat al poble de Catalunya' vol dir que no complirà la sentència del Tribunal Constitucional i això és molt preocupant".

1556

 
 

Comentaris