El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Camacho demana a Mas que redueixi el dèficit i enterri les delegacions a l’estranger
  • CA

La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, ha elogiat durant el debat sobre la composició del Govern, l’aprimament del nou executiu. Camacho ha destacat en aquest sentit que hi hagi tres conselleries menys o que s’hagin reduït els càrrecs de segona i tercera línia, tot i demanar a Mas que redueixi el nombre d’empreses públiques.

Camacho ha coincidit amb Mas que el Govern no és responsable de l’estat econòmic de la Generalitat però li ha advertit que li toca reduir el dèficit. “Nosaltres, com a oposició vigilarem que això passi”, ha advertit. Seguint les metàfores marineres que sovint utilitza el President, Camacho li ha recordat que “navegar amb el vent de cara és fàcil però els bons mariners són els qui se’n surten quan no hi ha vent, quan bufa de través o quan ho fa de popa”.

Coherent amb el seu discurs de campanya, la presidenta dels populars ha titllat la immigració com “un dels problemes que més preocupen als catalans” i ha demanat a Mas una posició “constructiva” en les relacions amb l’Estat. Camacho ha lamentat que la conselleria de Benestar i Família sigui qui s’encarregui de la immigració i que no s’hagin erradicat “les mal anomenades ambaixades”. Camacho creu que els 18 milions d’euros pressupostats per aquestes delegacions “qüestionen” l’aprimament que prèviament havia elogiat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa