El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Camacho demana a Mas que no passi "del malson del tripartit a l’adormiment"
  • CA

La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha demanat avui al president de la Generalitat, Artur Mas, que reaccioni perquè, segons la seva opinió, els catalans han passat “del malson del tripartit a l’adormiment polític del Govern de CiU”.

“Estem vivint una falta d’iniciativa preocupant per part d’un Govern que sembla cansat tot i que porta tot just dos mesos al capdavant de l’administració catalana”, ha manifestat en un article en el seu bloc. Segons la seva opinió, “sembla que el Govern de Mas pretén paralitzar la política catalana, però els problemes d’atur i la situació de les famílies i les empreses catalanes són prou greus com per demanar al govern un pla de xoc amb mesures concretes i urgents”.

Segons Sánchez-Camacho, aquesta acció “no es pot circumscriure a solucionar els problemes financers del govern de la Generalitat, com pretén CiU”, ja que la prioritat han de ser els problemes econòmics dels catalans, abordar mesures necessàries per reactivar l’economia catalana i afavorir la creació de llocs de treball.

Per aquesta raó, ha assegurat que, mentre l’actual govern “desperta de la seva letargia i dedica el seu temps a entrar en discussions esperpèntiques amb el PSC sobre l’estat real dels comptes de la Generalitat”, el PP català portarà la iniciativa de la recuperació econòmica al Parlament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa